vloer • wand • plafond verwarmen verkoelen

Montageleider Midden-Nederland m/v

Fulltime (32-40 uur)

Ben je op zoek naar een baan in de techniek met veel verantwoordelijkheid? Ga dan samen met Albrand de uitdaging aan en word montageleider Midden-Nederland. Vanuit diverse vestigingen werken we in een hecht team samen aan hoogwaardige en betaalbare energiesystemen op het gebied van vloerverwarming. 

Wat ga je doen?
Als montageleider bij ons dochterbedrijf Montageland zorg je ervoor dat de montage van ons vloerverwarmings- en vloerverkoelingssysteem op nieuwbouw- en renovatieprojecten zo goed mogelijk verloopt. Je hebt de dagelijkse leiding over de monteurs en ook de onderaannemers vallen voor wat betreft de montagewerkzaamheden onder jouw verantwoordelijkheid.

Je bent het aanspreekpunt voor alle projecten in jouw portefeuille en legt waar nodig voortijdig een bezoek af om de start van een project vlekkeloos te laten verlopen. Daarnaast:

  • Bewaak je de kwaliteit en de voortgang van een project
  • Signaleer je meer- en minderwerk en speel je adequaat in op wijzigingen die consequenties hebben voor de planning
  • Zorg je voor de juiste administratieve afwerking van het project, controleer je de opleverrapporten en draag je zorg voor de oplevering

Je bent de schakel tussen externe contacten en de monteurs op het project en werkt nauw samen met je collega’s van de afdelingen uitvoering, planning en verkoop.

Wat bieden we jou?
In deze veelzijdige functie werk je heel zelfstandig en bieden we je alle ruimte om je te ontwikkelen. Je gaat werken vanuit onze nieuw op te zetten locatie in het midden van het land en komt daarnaast elke week op ons hoofdkantoor in Zevenaar voor het wekelijkse teamoverleg. Natuurlijk bieden we je een uitstekend salaris, prima secundaire arbeidsvoorwaarden en een ruime hoeveelheid vakantiedagen om wat gas terug te nemen en je batterij op te laden.

Je krijgt een auto van de zaak en je ontvangt natuurlijk ook een laptop en mobiele telefoon zodat werken waar en wanneer jou dat uitkomt tot de mogelijkheden behoort. Je krijgt direct een jaarcontract. Bevalt het na verloop van tijd aan beide kanten? Dan zetten we je contract natuurlijk om naar onbepaalde tijd.

Wie zijn wij?
Albrand levert hoogwaardige en betaalbare energiesystemen voor thuis en op het werk. Albrand biedt een compleet assortiment duurzame oplossingen op het gebied van vloer- en wandsystemen voor verwarmen en koelen, is puur Hollands, flexibel, behulpzaam en altijd innovatief. Of het nu gaat om woningbouw, renovatieprojecten of grote utiliteitsprojecten; Albrand zorgt voor een warm onthaal.

Onze medewerkers zijn onze kracht. Zij verzetten het werk. Een ijzersterk team van collega’s met elk hun eigen deskundigheid. Werken bij Albrand betekent werken voor een innovatief en dynamisch bedrijf. Een informele, collegiale sfeer, met volop afwisseling en ruimte tot zelfontplooiing is kenmerkend voor onze organisatie.

Ben je op zoek naar een leuke uitdaging? Dan voegen wij jou graag toe aan ons team.

 Wie ben jij?
We zijn op zoek naar een proactieve en energieke montageleider met een gezonde dosis humor die in het midden van het land woont. Verder beschik je over: 

  • Een mbo-werk- en denkniveau
  • Een praktische instelling en goede communicatieve vaardigheden
  • Goede kennis van en ervaring met MS-Office
  • De kwaliteit om op een natuurlijke manier leiding te geven aan ons team
  • Kennis van techniek is een pre

In een informele sfeer werk je als montageleider met een team van enthousiaste collega’s samen om onze bijdrage te leveren aan de energietransitie. Je werkt veel zelfstandig maar bloeit ook op als je in teamverband een mooie prestatie neerzet.
Ben je klantgericht, stressbestendig en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Dan ben jij absoluut de collega die wij zoeken. 

Interesse?
Ben jij graag bereid je handen uit de mouwen te steken?
Stuur dan je cv met motivatie via onze sollicitatiepagina

Uiteraard worden jouw gegevens vertrouwelijk behandeld. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Corné van Laar, manager Uitvoering, bereikbaar op telefoonnummer 0316-246849.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.