vloer • wand • plafond verwarmen verkoelen

Onze aanpak

Albrand wil de installateur optimaal ontzorgen en zowel bij nieuwbouw als bestaande bouw ondersteuning bieden bij vloerverwarming. Wij bieden u een compleet assortiment perfect op elkaar afgestemde producten voor vloerverwarming en vloerkoeling die eenvoudig te installeren en te onderhouden zijn. Beschikt u zelf niet over de kennis of tijd? Dan nemen wij het berekenen, tekenen en leggen graag bij u uit handen. Onze gespecialiseerde montageteams zorgen er bovendien voor dat de sleuven voor de leidingen snel, vakkundig en stofarm worden ingeslepen in de bestaande dekvloer met zo min mogelijk overlast.

Calculatie
Albrand is u graag van dienst met het calculeren en ontwerpen van uw vloerverwarmingssysteem. In nauw overleg met u en de uiteindelijke gebruikers van het gebouw stemmen we dit samen af. Onze calculaties hebben de transmissieberekening van het project als uitgangspunt. Indien u dat wenst, kan de koellast­berekening die in utiliteitsprojecten steeds vaker wordt toegepast als uitgangspunt worden genomen. Wilt u uitsluitend een transmissiedekkende calculatie of ook een
energie-efficiënte berekening? Zo’n berekening leidt vaak tot toepassing van meer materiaal, maar tegelijkertijd tot een energetisch betere installatie op langere termijn. Voor meer informatie of overleg kunt u de afdeling Calculatie bereiken per telefoon op 0316-24 68 49 (optie 2) of per
e-mail via calculatie@albrand.nl.

Ontwerp
Als u akkoord bent met de calculatie en ons de opdracht geeft, verzorgen wij voor u een verlegtekening. Alle Albrand vloer- en wandverwarmingssystemen ontwerpen we conform ISSO publicatie 49 en de NEN-EN 1264. De verlegtekening wordt standaard voorzien van de inregelstanden per groep. Wilt u meer weten? Vraag het onze medewerkers van de afdeling Calculatie. Zij zijn telefonisch te bereiken via 0316-24 68 49 (optie 2) of per e-mail via calculatie@albrand.nl.

Montage
Het leggen van vloerverwarming is een vak apart. Een vak dat de montageploegen van Albrand als geen ander beheersen. Ons advies: laat niet alleen het ontwerpen en calculeren van het systeem door Albrand verzorgen, maar vraag ons ook voor de montage van de vloerverwarming en het installeren van de regelingen. Dan weet u zeker dat de vloerverwarming conform de ontwerptekeningen wordt verlegd en het volledige vloerverwarmingssysteem onder de Albrand garantie valt. Wilt u meer informatie? De afdeling Uitvoering is te bereiken op 0316-24 68 49 (optie 4) of per e-mail via uitvoering@albrand.nl.

 Service
Wij staan voor u klaar wanneer u dat wenst. Daarom leveren we niet alleen kwaliteitsproducten maar onderscheiden we ons ook door u optimale ondersteuning te geven voor, tijdens en na oplevering van een project. Dat is de zekerheid die u van Albrand mag verwachten.
Wilt u meer weten over onze service? U kunt de afdeling Service bereiken via telefoonnummer 0316-24 68 49 (optie 3) of per e-mail via service@albrand.nl.