vloer • wand • plafond verwarmen verkoelen

Onze ambitie

Albrand. Het warme gevoel van zekerheid.

Elke professional die aan de slag gaat met vloer- wand- en plafondverwarming en -koeling, heeft aan één adres genoeg voor het complete plaatje. Albrand is dé specialist. De adviseurs van Albrand ondersteunen u bij het selecteren en samenstellen van het bestel systeem, onze engineers helpen u bij het ontwerpen van doordachte oplossingen voor het beste rendement, onze productieafdeling bouwt een op en top Nederlands kwaliteitsproduct voor u en desgewenst installeren onze monteurs het complete systeem op locatie voor een optimale werking. Uw resultaat: een tevreden klant met een perfect geregeld binnenklimaat. Dat is zeker.

Het beste resultaat begint met de beste kennis
Als gedreven specialist weten we álles over verwarming en –koeling. Het is wat we dagelijks doen en waar we u graag mee vooruit helpen. U wilt het beste resultaat voor uw klant, met het beste rendement op alle vlakken. Benut daarom onze brede kennis en ga samen met de vakgenoten van Albrand voor het beste resultaat. Want we hebben letterlijk álles in huis om uw project tot een succes te maken. En daar worden we beide gelukkig van!

Ontwikkeld én gebouwd in Nederland
Albrand is een puur Nederlands kwaliteitsproduct. Zo worden onze verdeelunits door onszelf ontworpen, geproduceerd én geassembleerd. Ook dat laatste doen we met de grootste aandacht én met maatschappelijk betrokken ondernemerschap. Omdat we alles in eigen huis hebben, houden we grip op de kwaliteit van onze producten en processen. En daar profiteert u van met betrouwbare levertijden en een constant hoge productkwaliteit.

Alles om zelf aan de slag te gaan óf kant-en-klare oplevering
Albrand is er voor de professional met vloer-, wand- en plafondverwarmingsprojecten. Naast advisering, engineering en efficiënte pakketlevering kunnen we met ons team van vakkundige monteurs ook de volledige installatie van het systeem voor u uit handen nemen. Of u nu alleen voor het product kiest of voor de volledige ontzorging: u krijgt altijd topkwaliteit.

De fijnste kennis over de vloer
Nieuwbouw, renovatie of transformatie: gebouwen worden gecreëerd voor mensen die daar comfortabel kunnen wonen en werken. We verbinden ons graag aan dat doel, met aandacht en een glimlach. Want dat maakt uw dag én die van ons. Zo haalt u met Albrand niet alleen de beste, maar ook de fijnste kennis over de vloer. En dat voelt goed!
Albrand. Het warme gevoel van zekerheid.