vloer • wand • plafond verwarmen verkoelen

Kwaliteit en certificering

Albrand is een puur Nederlands kwaliteitsproduct voor vloer-, wand- en plafondverwarming en -koeling. Zo worden onze verdeelunits door onszelf ontworpen, geproduceerd én geassembleerd. Ook dat laatste doen we met de grootste aandacht én met maatschappelijk betrokken ondernemerschap. Omdat we alles in eigen huis hebben, houden we grip op de kwaliteit van onze producten en processen. En daar profiteert u van met betrouwbare levertijden en een constant hoge productkwaliteit.

Innovatief
Ontwikkeling en innovatie staan bij Albrand hoog in het vaandel. Voortdurend werken we aan nieuwe producten en spelen we in op de laatste ontwikkelingen. Albrand heeft een uitgebreid productassortiment en biedt voor iedere situatie de meest optimale verdeler. De verdeler bepaalt in belangrijke mate het comfort, de efficiency en het energieverbruik van het systeem. Albrand heeft voor elke situatie de juiste verdeler. Van 1 tot en met 21 groepen. Elke Albrand verdeler is een uitgebalanceerd technisch kwaliteitsproduct.

ISO logo

ISO9001:2015
Omdat we alles in eigen huis hebben, houden we grip op de kwaliteit van onze producten en processen. En daar profiteert u van met betrouwbare levertijden en een constant hoge productkwaliteit. We zijn ISO 9001:2015 gecertificeerd en voldoen daarmee aan de internationale kwaliteitsnormen voor onze producten.
Naast advisering, engineering en efficiënte pakketlevering kunnen we met ons team van vakkundige monteurs ook de volledige installatie van het systeem voor u uit handen nemen. Wij zorgen voor een vlekkeloos werkend systeem en u neemt bij de oplevering het testcertificaat in ontvangst.

VCA logo

VGM Checklist Aannemers, VCA*2008/5.1
We hebben respect voor mens en milieu en bieden onze medewerkers daarom een veilige en gezonde werkomgeving. Dat is ons uitgangspunt om kwaliteit te leveren.
Niet alleen de veiligheid en gezondheid van onze eigen werknemers is belangrijk. We willen ook bij een project een veilige situatie waarborgen. Om dit voor onze opdrachtgevers zichtbaar te maken hebben we het VCA-keurmerk behaald waarmee we voldoen aan de eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

Erkend leerbedrijf logo

Erkend Leerbedrijf
De passie voor ons vak geven we graag door. Albrand is daarom een officieel erkend leerbedrijf.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij staan voor u klaar.