vloer • wand • plafond verwarmen verkoelen

Calculator/werkvoorbereider M/V
20-40 uur – Cuijk

 Ben je op zoek naar een veelzijdige baan in de techniek? Ga dan samen met Albrand de uitdaging aan en word calculator/werkvoorbereider op onze afdeling Engineering in Cuijk. Van daaruit werken we in een hecht team samen aan hoogwaardige en betaalbare energiesystemen op het gebied van vloerverwarming. 

Wat ga je doen?
Als calculator/werkvoorbereider bereken en ontwerp je vloer- en wandverwarmingsinstallaties voor verwarmen en koelen. Je ontwerpt, rekent en werkt materiaaloverzichten uit en helpt bij het ontwerpen van doordachte oplossingen voor het beste rendement. Daarnaast assisteer je bij calculatiewerkzaamheden.
Je overlegt zowel met collega’s als met klanten over het meeste efficiënte energiesysteem en slaat daarmee een brug tussen de opdracht en de uitvoering. Hiermee lever jij dus een belangrijke bijdrage aan het resultaat van een project.

 Wat bieden we jou?
De functie van calculator/werkvoorbereider is een functie van 20 tot 40 uur. Het exacte aantal uren en je werkdagen stemmen we in onderling overleg af. Het is een veelzijdige functie waarbij je veel zelfstandig werkt. Je komt in een betrokken team terecht waarbij teamspirit de boventoon voert. Samen willen we Albrand verder professionaliseren. Daarin vragen we ook jouw bijdrage.

 Daarnaast bieden we je natuurlijk een uitstekend salaris, prima secundaire arbeidsvoorwaarden en een ruime hoeveelheid vakantiedagen om wat gas terug te nemen en je batterij op te laden. Verder neem je automatisch deel aan onze winstregeling en word je regelmatig uitgenodigd voor leuke activiteiten van onze personeelsvereniging. Op je werkplek staat een sta-zitbureau om je houding af te wisselen. In principe werk je altijd op kantoor, maar je ontvangt ook een laptop en mobiele telefoon zodat thuiswerken tot de mogelijkheden behoort. En ben je toe aan iets nieuws en wil je jezelf verder ontwikkelen? Dan geven we je daar alle ruimte voor. Je krijgt direct een jaarcontract. Bevalt het na verloop van tijd aan beide kanten? Dan zetten we je contract natuurlijk om naar onbepaalde tijd.

 Wie zijn wij?
Albrand levert hoogwaardige en betaalbare energiesystemen voor thuis en op het werk. Albrand biedt een compleet assortiment duurzame oplossingen op het gebied van vloer- en wandsystemen voor verwarmen en koelen, is puur Hollands, flexibel, behulpzaam en altijd innovatief. Of het nu gaat om woningbouw, renovatieprojecten of grote utiliteitsprojecten; Albrand zorgt voor een warm onthaal.

Onze medewerkers zijn onze kracht. Zij verzetten het werk. Een ijzersterk team van collega’s met elk hun eigen deskundigheid. Werken bij Albrand betekent werken voor een innovatief en dynamisch bedrijf. Een informele, collegiale sfeer, met volop afwisseling en ruimte tot zelfontplooiing is kenmerkend voor onze organisatie.

Ben je creatief en ondernemend en ben je op zoek naar een leuke uitdaging? Dan komen we graag met jou in contact.

Wie ben jij?
Als calculator/werkvoorbereider heb je affiniteit met techniek en beschik je over een proactieve en flexibele werkhouding. Ben je enthousiast, leergierig, klantgericht en werk je graag zowel zelfstandig als in teamverband? Dan is deze veelzijdige baan echt iets voor jou. Daarnaast beschik je over:

  • Een afgeronde mbo-opleiding
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Goede kennis van MS-office

 Interesse?
Dan voegen we je graag toe aan ons team. Stuur je cv met motivatie via onze sollicitatiepagina

Uiteraard worden jouw gegevens vertrouwelijk behandeld. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Arthur Toonen, Hoofd Engineering, bereikbaar op telefoonnummer 0316-24 68 49.

 Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.