vloer • wand • plafond verwarmen verkoelen

Albrand presenteert kunststof verdeler 2010 MA op Vakbeurs Hardenberg

De Installatie Vakbeurs in de Evenementenhal in Hardenberg is van dinsdag 12 tot en met donderdag 14 september van 13.00 tot 21.00 uur de locatie waar installateurs kennis uitwisselen, nieuwe producten ontdekken, elkaar ontmoeten, bijpraten en inspireren. Albrand is daar uiteraard ookvertegenwoordigd en presenteert de kunststof verdeler 2010 MA voorzien van een pompunit voor het eerst aan het publiek.

Kunststof verdeler 2010 MA
De kunststof verdeler is toepasbaar voor alle lage temperatuursystemen: voor zowel vloerverwarming als vloerkoeling. De 2010 MA heeft een thermostatisch ventiel en een instelbare flowmeter per groep. Hierdoor zijn de groepen tweezijdig afsluitbaar en door de instelbare flowmeter eenvoudig inregelbaar. Op zowel de aanvoer- als de retourbalk is een thermometer gemonteerd. De kunststof verdeler is zowel links als rechts aan te sluiten en is modulair opgebouwd. Daardoor is uitbreiding per groep eenvoudig mogelijk. Beide balken zijn voorzien van een kogelafsluiter.

Pompunit
De Albrand pompunit is geschikt voor montage in combinatie met een van de twee Albrand kunststof verdelers. Door gebruik te maken van de pompunit kan een kunststof verdeler op eenvoudige wijze worden voorzien van een pomp. De pompunit heeft een eigen wateraanvoer temperatuurregeling waarmee de watertemperatuur die naar de vloer wordt toegevoerd, kan worden ingesteld. Met het gemonteerde voetventiel kan de pompunit meer of minder actief worden gemaakt.

Stofarm inslijpen
Albrand wil de installateur optimaal ontzorgen en biedt ondersteuning bij vloerverwarming. Onze gespecialiseerde montageteams zorgen ervoor dat de sleuven voor de leidingen snel, vakkundig en stofarm worden ingeslepen in de bestaande dekvloer met zo min mogelijk overlast voor de klant. Meer weten over stofarm inslijpen of onze nieuwe producten? Wij stellen het bijzonder op prijs om u te ontmoeten op de Installatie Vakbeurs. Voor meer informatie en toegangskaarten zie Installatie Vakbeurs Hardenberg 2017

 

Overige nieuwsberichten