vloer • wand • plafond verwarmen verkoelen

Albrand bekroond met certificaat voor optimaal sociaal ondernemen

Albrand, specialist in vloerverwarming en vloerkoeling, heeft per 1 oktober 2016 de hoogste trede behaald op de PSO-prestatieladder voor sociaal ondernemen. Daarmee tonen we aan dat we op een kwalitatief goede wijze werkgelegenheid bieden aan mensen met een kwetsbare arbeidsmarktpositie en bij voorkeur samenwerken met organisaties die dit ook doen of nastreven.

Waardering voor sociaal ondernemen
De Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) is het keurmerk voor organisaties die werkgelegenheid bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. PSO is het meetinstrument en keurmerk van TNO dat de mate van sociaal ondernemen objectief meet en zichtbaar maakt. Albrand heeft op de prestatieladder de hoogste trede behaald en daarmee zijn we optimaal gewaardeerd voor het sociaal ondernemerschap.

Focus op mogelijkheden
Albrand wil mensen warmte bieden in de breedste zin van het woord. Maatschappelijk verantwoord ondernemen hoort daarbij. Sinds 1 januari 2010 nemen 18 medewerkers met een beperking actief deel aan het productieproces omdat wij geloven dat werk bijdraagt aan de persoonlijke ontwikkeling van ieder mens. Wij focussen ons op de competenties van de medewerkers en proberen de werkomstandigheden aan te passen aan hun mogelijkheden. De medewerkers houden zich bezig met metaalbewerking en montage en maken het mogelijk dat Albrand flexibel kan produceren en korte levertijden kan garanderen.

Trots op PSO-keurmerk
Kwaliteit en respect voor natuur en milieu zijn bij ons kernwaardes. Met het ISO 9001:2015 certificaat voldoen we aan de internationale kwaliteitsnormen voor onze producten en met het VCA-keurmerk voldoen we aan de eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Het PSO-keurmerk is hierop een mooie aanvulling. We zijn er trots op!

Lees meer over PSO 

 

Overige nieuwsberichten