vloer • wand • plafond verwarmen verkoelen

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een

 Medewerker planning

m/v - 32-40 uur – standplaats Zevenaar

Wat maakt deze functie zo leuk?
Als medewerker planning ondersteun je de planner bij zijn werk. Samen zorgen jullie ervoor dat onze monteurs en onderaannemers zo efficiënt mogelijk worden ingepland op nieuwbouw- en renovatieprojecten voor vloerverwarming door heel Nederland. In nauwe samenwerking met de planner bewaak je de voortgang van projecten en voer je administratieve taken uit:

  • Je maakt werkbonnen voor onze monteurs en opdrachtbevestigingen voor onderaannemers
  • Je stelt een maandelijkse rapportage op van de eventuele overuren van onze monteurs
  • Je houdt de weekuurstaten bij en stelt daar periodiek een rapportage van op.

 In de dagelijkse werkzaamheden werk je nauw samen met de planner, projectleiders en de montageleiders en rapporteer je aan de manager Uitvoering. Je bent de schakel tussen je collega’s van de buitendienst en alle externe contacten, en bent medeverantwoordelijk voor een goede planning; een essentieel onderdeel van ons bedrijf.

Wat vragen wij van jou?
Met een mbo-werk- en denkniveau zit je bij ons helemaal op je plek. Goede kennis van en ervaring met MS-office is absoluut handig bij je dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast zoeken we een collega met een praktische instelling, goede communicatieve vaardigheden en een grote mate van nauwkeurigheid. Heb je ook nog kennis van techniek? Dan is dat een pre. In een informele sfeer werk je als medewerker planning met een team van enthousiaste collega’s samen om onze bijdrage te leveren aan de energietransitie. Je werkt veel zelfstandig maar bloeit ook op als je in teamverband een mooie prestatie neerzet. Ben je klantgericht, stressbestendig en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Dan ben jij absoluut de collega die wij zoeken. 

Wat bieden we jou?
In deze veelzijdige functie werk je heel zelfstandig en bieden we je alle ruimte om je te ontwikkelen.

  • Natuurlijk bieden we je een uitstekend salaris, prima secundaire arbeidsvoorwaarden en een ruime hoeveelheid vakantiedagen om wat gas terug te nemen en je batterij op te laden.
  • Daarnaast neem je automatisch deel aan onze winstregeling en word je regelmatig uitgenodigd voor leuke activiteiten van onze personeelsvereniging.
  • Op je werkplek staat een sta-zitbureau om je houding af te wisselen en je ontvangt sowieso een laptop en mobiele telefoon zodat thuiswerken ook tot de mogelijkheden behoort.
  • Je krijgt direct een jaarcontract. Bevalt het na verloop van tijd aan beide kanten? Dan zetten we je contract natuurlijk om naar onbepaalde tijd.

Wie zijn wij?
Albrand levert hoogwaardige en betaalbare energiesystemen voor thuis en op het werk. Albrand biedt een compleet assortiment duurzame oplossingen op het gebied van vloer- en wandsystemen voor verwarmen en koelen, is puur Hollands, flexibel, behulpzaam en altijd innovatief. Of het nu gaat om woningbouw, renovatieprojecten of grote utiliteitsprojecten; Albrand zorgt voor een warm onthaal.

Onze medewerkers zijn onze kracht. Zij verzetten het werk. Een ijzersterk team van collega’s met elk hun eigen deskundigheid. Werken bij Albrand betekent werken voor een innovatief en dynamisch bedrijf. Een informele, collegiale sfeer, met volop afwisseling en ruimte tot zelfontplooiing is kenmerkend voor onze organisatie.

Heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ben je op zoek naar een leuke uitdaging? Dan voegen wij jou graag toe aan ons team.

 Interesse?
Ben jij graag bereid je handen uit de mouwen te steken?
Stuur dan je cv met motivatie via onze sollicitatiepagina

Uiteraard worden jouw gegevens vertrouwelijk behandeld. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Corné van Laar, manager Uitvoering, bereikbaar op telefoonnummer 06-30553541.

 Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.