vloer • wand • plafond verwarmen verkoelen

Onze medewerkers zijn onze kracht. Zij verzetten het werk. Een ijzersterk team van collega’s met elk hun eigen deskundigheid. Werken bij Albrand, betekent werken voor een innovatief en dynamisch bedrijf 
Een informele, collegiale sfeer, met volop afwisseling en ruimte tot zelfontplooiing, is kenmerkend voor onze organisatie.
Vanwege toenemende groei zijn wij op zoek naar

(Hulp-) vloerverwarmingsmonteurs
(M/V, 40 uur/week)

Wie zijn wij?
Albrand levert hoogwaardige en betaalbare energiesystemen voor thuis en op het werk. Albrand biedt een compleet assortiment duurzame oplossingen op het gebied van vloeren wandsystemen voor verwarmen en koelen, is puur Hollands, flexibel, behulpzaam en altijd innovatief. Of het nu gaat om woningbouw, renovatieprojecten of grote utiliteitsprojecten; Albrand zorgt voor een warm onthaal!

Wat houdt de baan in?
Als (hulp-) monteur werk je samen met je collega's op nieuwbouw- en renovatie projecten, in heel Nederland op het gebied van vloerverwarming. Je werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het monteren van vloerisolatie, vloerverwarmingsleidingen, verdelers en draadloze en bedrade naregelingen. Ook kun je ingezet worden voor servicewerkzaamheden en storingen.

Wat verwachten we van jou?
• We verwachten naast een "hands-on mentaliteit" dat je vooral ook enthousiast, leergierig, klantgericht en collegiaal bent.
• Je hebt een professionele en correcte houding en zorgt ook voor juiste administratieve afwerking van de projecten (invullen kwaliteitsformulieren, weekuurstaten, foto's, digitale rapportage).
• Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en schrift.
• In bezit van rijbewijs B(E) en een geldig VCA certificaat evenals aanleg voor of ervaring met installatietechniek is een pré.
• Je hebt geen specifieke opleiding nodig binnen de vloerverwarmingsbranche, deze verzorgen wij en daarna brengen je nieuwe collega's je de praktijk-kneepjes van het vak graag bij.

Wat bieden we jou?
Je begint altijd samen met een collega in een montage team. Ben je ervaren, krijg je een hulp-monteur mee, ben jij de hulp-monteur, dan kun je doorgroeien zodat je ook je eigen bus en hulp-monteur mee kan krijgen. Daarnaast een passend salaris en prima secundaire voorwaarden zoals een goed pensioen en volop vrije dagen (CAO Klein Metaal). Zowel interne als externe opleidingsmogelijkheden, mooie bedrijfskleding, goed gereedschap, mobiele telefoon etc.

Interesse?
Wil je onderdeel uitmaken van ons team? En ben jij graag bereid je handen uit de mouwen te steken?

Email dan je sollicitatiebrief met CV via onze sollicitatiepagina of stuur het naar:

Albrand B.V.
t.a.v. afdeling Personeelszaken
Postbus 4
6900 AA Zevenaar

Uiteraard worden je gegevens vertrouwelijk behandeld.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Corné van Laar, op telefoonnummer 0316-246849.