vloer • wand • plafond verwarmen verkoelen
maandag 27 mei 2024

projectoplossing in Nieuwegein

Steeds vaker ontwikkelen we samen met onze partners specifieke projectoplossingen die bijdragen aan kwaliteit, continuïteit en kostenbesparing. Dat betekent dat we meer doen dan alleen het leveren en monteren van vloerverwarming. Samen met de klant kijken we naar de complete installatie en onderzoeken we de mogelijkheden om zo dicht mogelijk bij de primaire installatie te starten. Zo kunnen we rekenen op een soepel verloop van de bouw en kan de installateur zich bezig houden met andere belangrijke disciplines.

In Nieuwegein bijvoorbeeld verzorgen we het complete plaatje van verwarming en koeling voor 368 appartementen. Hier monteren we het primaire leidingwerk direct op de door ons geprefabriceerde borden met wisselaars en appendages. Daarna kunnen de vloeren worden gestort. Vervolgens monteren we de vloerverwarming op tackerplaten en sluiten we de leidingen aan op de verdelers die al in de prefab borden zijn geïnstalleerd.

Tenslotte vullen we de installatie en monteren we de regeling voor het verwarmen en koelen op vooraf gemonteerde ventielen. Daarna is de installatie voor vloerverwarming en vloerkoeling klaar om in gebruik te nemen. Zo zorgen we met prefab materialen voor een perfect op elkaar afgestemd project.

 

Overige nieuwsberichten