vloer • wand • plafond verwarmen verkoelen

Nieuwe website en vernieuwde huisstijl

Ons bedrijf is de laatste jaren flink gegroeid. Uiteraard bieden we u nog steeds de beste producten voor vloerverwarmingsinstallaties. Maar we doen meer. Onze adviseurs ondersteunen u bij het selecteren en samenstellen van het beste systeem, onze engineers helpen u bij het ontwerpen van doordachte oplossingen voor het beste rendement en desgewenst installeren onze monteurs het complete systeem op locatie voor een optimale werking. Deze boodschap willen we graag naar iedereen uitdragen en heeft geleid tot een vernieuwde huisstijl en een nieuwe website waarin dit nog beter naar voren komt.

Vanaf 1 oktober 2019 introduceren we onze vernieuwde huisstijl en onze nieuwe website met nog meer gemak voor de installateur; de serviceaanvraag, garantieregistratie en de offerteaanvraag zijn toegevoegd. Het is nu mogelijk om de garantie digitaal te registreren en een offerte- of service aanvraag digitaal in te dienen. Alle benodigde gegevens zijn dan direct bekend, waardoor we de installateur sneller van dienst kunnen zijn.

Met onze nieuwe website en onze vernieuwde huisstijl die beter aansluit op onze dienstverlening, zijn we ervan overtuigd dat we uitdragen waar we samen met u elke dag keihard aan werken: een tevreden klant met een perfect geregeld binnenklimaat. Dat is zeker.

 

Overige nieuwsberichten