vloer • wand • plafond verwarmen verkoelen

Individuele ruimteregeling wordt nog eenvoudiger met de 1-groepsverdeler

Albrand wil de installateur optimaal ontzorgen en heeft daarom een vaak gehoorde wens van de vakman omgezet in een nieuw product: de 1-groepsverdeler. Compact en energiezuinig en daardoor met name geschikt als verdeler voor kleine ruimtes zoals de badkamer, garage of serre.

Gunstig mengprincipe
Onze verdelers hanteren het mengprincipe vòòr de pomp zodat de volledige pompcapaciteit wordt gebruikt voor de vloerverwarming. Dankzij dit gunstige mengprincipe zijn de verdelers overal toepasbaar. Ze zijn geschikt voor zowel hoofd- als bijverwarming en hebben een drievoudige thermische beveiliging tegen een te hoge watertemperatuur in de vloer.

Compact en energiezuinig
De 1-groepsverdeler kenmerkt zich vooral door zijn compacte omvang van 14,5 cm breedte en 34 cm hoogte en kan zowel horizontaal als verticaal worden gemonteerd. De gehele 1-groepsverdeler is van messing en daardoor ongevoelig voor roest. Bovendien kan de  
1-groepsverdeler door het thermostatisch retourventiel worden voorzien van een stelmotor waardoor individuele ruimteregeling eenvoudig mogelijk is.

Kenmerken op een rij
De verdeler is voorzien van een temperatuurmeter, een energiezuinige pomp en een maximaalbeveiliging. De primaire thermostatische ventielen hebben een aansluitmaat van ½” binnendraad. Het aanvoerventiel is voorzien van een thermostaatknop waarmee de temperatuur van de wateraanvoer wordt geregeld. De aansluitnippels voor de vloerverwarming zijn voorzien van ¾” euroconus aansluiting.

Meer weten?
Op de Installatie Vakbeurs in Hardenberg in september 2016 presenteren we de 1-groepsverdeler voor het eerst aan het publiek en geven we u de gelegenheid zich volledig te informeren over deze nieuwe verdeler. Direct meer informatie? Bel ons op telefoonnummer 0316-24 68 49. We helpen u graag verder.

 

Overige nieuwsberichten