vloer • wand • plafond verwarmen verkoelen

De nieuwe range Boxer verdeelsystemen van Albrand

Comfortabel, efficiënt en energiezuinig

 De verdeelsystemen uit het Albrand programma zijn uitgebalanceerde technische kwaliteitsproducten, die het hart vormen van vloerverwarmingssystemen.
Een verdeler van Albrand bepaalt het comfort, de efficiency en het energiegebruik van het systeem en functioneert gegarandeerd jarenlang betrouwbaar en bedrijfszeker.

Nieuwe regelgeving
Omdat per 1 augustus 2015 de regelgeving met betrekking tot het leveren van geïntegreerde circulatiepompen verandert, introduceert Albrand een compleet vernieuwde stalen verdeler range, de Boxer serie.
Deze Boxer verdeler is standaard voorzien van een toerengeregelde Wilo A-label pomp, een energiebesparende, hoog rendement pomp die voldoet aan de ERP-richtlijn die 1 augustus in gaat.
Met deze nieuwe Boxer range bent u klaar voor de toekomst!

De Boxer verdeler is in zowel boven- als onderaansluiting, in 4 types leverbaar:
Boxer-ST: STandaard uitvoering, niet geschikt voor naregeling per groep.
Boxer VV: VoetVentielen, inregelbaar op basis van retourtemperatuur middels voetventielen.
Boxer-FL: FLowmeters zichtbaar instelbaar op debiet.
Boxer-CF: Constant Flow ventielen, die ervoor zorgen dat, ongeacht het drukverschil over de verdeler/installatie, toch altijd de ingestelde debieten over de groepen gerealiseerd worden. Dit zorgt voor een perfect hydraulisch uitgebalanceerde installatie, een must in combinatie met zone naregelingen.

Wanneer u nu een calculatie aanvraagt voor Albrand vloerverwarming zal deze nieuwe verdeler range daarin meegenomen worden.
Vanaf 1 mei stopt Albrand met de productie van de oude type verdelers. De voorraad zal dan worden uitverkocht.
Er zal nog een kleine voorraad halffabricaten beschikbaar zijn voor servicegevallen.

Vanaf 1 augustus mogen de verdelers met “oude pompen” niet meer door Albrand aan Rensa geleverd worden. Op dat moment zijn de oude Albrand verdelers niet meer leverbaar.
Groothandels mogen de producten die op voorraad liggen nog wel verkopen.

Albrand, een warm onthaal!
Albrand heeft alles in huis om complete vloer- en wandsystemen voor verwarmen en koelen te ontwerpen, samen te stellen en aan te leggen voor woon- en werkomgevingen.
Daarbij kunt u vertrouwen op perfect op elkaar afgestemde hoogwaardige componenten, service vóór, tijdens en na de installatie en 10 jaar systeemgarantie.

Downloads:
brochure Albrand verdelers, het hart van comfortabele vloerverwarmingssystemen
handleiding Boxer verdelers

 

 

Overige nieuwsberichten