vloer • wand • plafond verwarmen verkoelen

Albrand presenteert zoneventiel en zoneventielset op Installatievakbeurs

De Installatie Vakbeurs in de Evenementenhal in Hardenberg is van dinsdag 11 tot en met donderdag 13 september van 13.00 uur tot 21.00 uur de locatie waar installateurs kennis uitwisselen, nieuwe producten ontdekken, elkaar ontmoeten, bijpraten en inspireren. Albrand is daar uiteraard ook vertegenwoordigd en presenteert het 2-weg zoneventiel en de 2-weg zoneventielset.

Ideaal voor naregelingen
Het 2-weg zoneventiel 230V met eindcontact maakt het mogelijk om de installatie eenvoudig in zones te verdelen. Het zoneventiel kan vanuit de naregeling parallel worden geschakeld met de voeding van de pomp en kenmerkt zich door een potentiaalvrij eindcontact waarmee u eventueel nog een pomp of ketel kunt schakelen. Het ventiel is voorzien van een synchrone servomotor met eindschakelaar die door een snelkoppelingssysteem simpel kan worden gescheiden van het ventiel. Dit vergemakkelijkt het onderhoud of vervanging. Door de openingshefboom kan het ventiel handmatig in de open stand worden gezet. Het zoneventiel is voorzien van een afsluitklep met veerretour.


Direct aansluiten op de thermostaat

Met de 2-weg zoneventielset 24V met eindcontact wordt het mogelijk de installatie eenvoudig in zones te verdelen. De set is volledig voorgemonteerd en bevat alle benodigde elektrische bekabeling inclusief een aparte transformator. Hierdoor kan de zoneventielset op een willekeurige 24V aan-/uitthermostaat worden gemonteerd. De servomotor kan door een snelkoppelingssysteem eenvoudig worden gescheiden van het ventiel wat onderhoud of vervanging vergemakkelijkt. Door de openingshefboom kan het ventiel handmatig in de open stand worden gezet. De zoneventielset is voorzien van een afsluitklep met veerretour.


Meer weten over deze producten? Wij stellen het bijzonder op prijs om u te ontmoeten op de Installatie Vakbeurs. Via deze link kunt u ook uw toegangskaarten bestellen.

 

Overige nieuwsberichten