vloer • wand • plafond verwarmen verkoelen

Albrand presenteert 1-groepsverdeler op beurs Hardenberg

Van dinsdag 13 tot en met donderdag 15 september 2016 is de Installatie Vakbeurs in de Evenementenhal in Hardenberg de locatie waar ondernemers uit de installatiebranche elkaar ontmoeten en kennis uitwisselen. Drie dagen lang is de beurs voor belangstellenden geopend van 13.00 tot 21.00 uur. De specialist in vloerverwarming en vloerkoeling, Albrand, is in hal 4 met standnummer 433 aanwezig om zijn uitgebreide assortiment van producten en diensten en natuurlijk alle noviteiten te presenteren.

Albrand wil de installateur optimaal ontzorgen en heeft een vaak gehoorde wens van de vakman omgezet in een nieuw product: de 1-groepsverdeler. Compact en energiezuinig en daarom met name geschikt als verdeler voor kleine ruimten zoals de badkamer, serre of garage. Op de beurs presenteert het bedrijf de 1-groepsverdeler voor het eerst aan het publiek en geeft het belangstellenden de gelegenheid zich volledig te informeren over deze nieuwe verdeler.

Albrand stelt het bijzonder op prijs om u te ontmoeten op de Installatie Vakbeurs. Voor meer informatie zie Installatie Vakbeurs Hardenberg 2016 

 

Overige nieuwsberichten