vloer • wand • plafond verwarmen verkoelen

Albrand neemt Inbouwbox RTL op in het assortiment

Albrand wil de installateur optimaal van dienst zijn en heeft de Inbouwbox RTL opgenomen in het assortiment. De inbouwbox is compact en efficiënt en daarmee met name geschikt als ruimteregelaar voor kleine ruimtes zoals de badkamer of bijkeuken.

Compact en efficiënt
Voor ruimtes met een oppervlakte van maximaal 9 m², met de vloerverwarming h.o.h. 150 mm, is de Inbouwbox RTL ideaal. Als de verlegstand wordt verkleind naar h.o.h. 100 mm is het maximaal te verwarmen oppervlak 6 m². De inbouwbox kan in serie worden gemonteerd met een radiator of direct op het primaire systeem in de retour van de vloerverwarmingsgroep.

Leverbaar in meerdere uitvoeringen
De inbouwbox kenmerkt zich vooral door zijn geringe inbouwdiepte van 60 mm en is daarmee flexibel te monteren op alle wandsoorten. Bovendien is de Inbouwbox RTL leverbaar in meerdere uitvoeringen. Elke uitvoering is voorzien van een geïntegreerde begrenzer die de temperatuur van het retourwater regelt. In de open uitvoering is het instellen van de retourwatertemperatuur van buitenaf mogelijk. Bij de gesloten uitvoering is het verstellen van de RTL-knop uitsluitend mogelijk na het verwijderen van de afdekplaat. De open uitvoering is ook leverbaar met een thermostaatknop die regelt op basis van de ruimtetemperatuur. Met de RTL-knop wordt de maximale watertemperatuur begrensd en met de thermostaatknop kan de ruimtetemperatuur worden geregeld.

Voor meer informatie, kijk op www.albrand.nl/producten

 

Overige nieuwsberichten