vloer • wand • plafond verwarmen verkoelen

Albrand introduceert het 2-weg zoneventiel en de 2-weg zoneventielset

Albrand heeft twee type zoneventielen in zijn pakket opgenomen: het 2-weg zoneventiel 230V en de 2-weg zoneventielset 24V. Beide producten kunnen worden toegepast in zowel verwarmings- als koelinstallaties en zijn daarnaast geschikt voor toepassing in combinatie met stadsverwarming.

Ideaal voor naregelingen
Het 2-weg zoneventiel 230V met eindcontact maakt het mogelijk om de installatie eenvoudig in zones te verdelen. Het zoneventiel kan vanuit de naregeling parallel worden geschakeld met de voeding van de pomp en kenmerkt zich door een potentiaalvrij eindcontact waarmee u eventueel nog een pomp of ketel kunt schakelen. Het ventiel is voorzien van een synchrone servomotor met eindschakelaar die door een snelkoppelingssysteem simpel kan worden gescheiden van het ventiel. Dit vergemakkelijkt het onderhoud of vervanging. Door de openingshefboom kan het ventiel handmatig in de open stand worden gezet. Het zoneventiel is voorzien van een afsluitklep met veerretour.

Direct aansluiten op de thermostaat
Met de 2-weg zoneventielset 24V met eindcontact wordt het mogelijk de installatie eenvoudig in zones te verdelen. De set is volledig voorgemonteerd en bevat alle benodigde elektrische bekabeling inclusief een aparte transformator. Hierdoor kan de zoneventielset op een willekeurige 24V
aan-/uitthermostaat worden gemonteerd. De servomotor kan door een snelkoppelingssysteem eenvoudig worden gescheiden van het ventiel wat onderhoud of vervanging vergemakkelijkt. Door de openingshefboom kan het ventiel handmatig in de open stand worden gezet. De zoneventielset is voorzien van een afsluitklep met veerretour.

Meer informatie? Lees onze productinformatie of bel ons op telefoonnummer 0316-24 68 49. 
We helpen u graag verder.

 

Overige nieuwsberichten