Over
Albrand

Kwaliteit en certificering

De Albrand vloerverwarmingsverdeler is het hart van het vloerverwarmingssysteem. 
De verdeler bepaalt in belangrijke mate het comfort, de efficiency en het energieverbruik van het systeem. Albrand heeft voor elke situatie de juiste verdeler. Van 1 tot en met 21 groepen. Elke Albrand verdeler is een uitgebalanceerd technisch kwaliteitsproduct. 

Gegarandeerde topkwaliteit
De verdelers hanteren het mengprincipe vóór de pomp, zodat de volledige pompcapaciteit gebruikt wordt voor de vloerverwarming. Dankzij dit gunstige mengprincipe kunt u de verdelers overal toepassen: in combinatie met cv-ketels maar ook bij lage temperatuursystemen, zoals warmtepompen, warmtekrachtkoppelingen, zonnecollectoren en wtw-systemen.
Albrand verdelers zijn hydraulisch neutraal. Zo blijft de doorstroming in het primaire cv-circuit optimaal en wordt deze niet beïnvloed door het vloerverwarmingcircuit. De verdelers hebben bovendien een uitstekende drievoudige beveiliging tegen te heet cv-water in de vloer.

Certificering
Door alles in eigen hand te houden en met vaste legploegen te werken, zijn we in staat onze afspraken waar te maken. Als u dat wenst, zorgen we ook voor het monteren en het perfect programmeren van de vloerverwarmingsregeling. Ook bij complexe projecten. 
Wij hebben de volledige controle en u houdt het overzicht. Wij zorgen voor een vlekkeloos werkend systeem en u neemt bij de oplevering het testcertificaat in ontvangst.

ISO 9001
Kwaliteit is bij ons een kernwaarde. We streven naar kwalitatief hoogwaardige producten en willen dat borgen en zichtbaar maken voor onze opdrachtgevers. We zijn ISO 9001:2015 gecertificeerd en voldoen daarmee aan de internationale kwaliteitsnormen voor onze producten.

VCA
We hebben respect voor natuur en milieu en willen onze medewerkers een veilige en gezonde werkomgeving bieden. Dat is ons uitgangspunt om kwaliteit te leveren.
Niet alleen de veiligheid en gezondheid van onze eigen werknemers is belangrijk. We willen ook bij een project een veilige situatie waarborgen. Om dit voor onze opdrachtgevers zichtbaar te maken hebben we het VCA-keurmerk behaald waarmee we voldoen aan de eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

PSO
Albrand wil mensen warmte bieden in de breedste zin. Maatschappelijk verantwoord ondernemen hoort daarbij. In onze productie zetten we daarom, waar mogelijk, mensen in met een functionele beperking die vanuit de sociale werkvoorziening bij ons zijn gedetacheerd. Samen zijn we trots op ons werk. Samen zijn we daardoor in staat flexibel te produceren en processen flexibel te organiseren zodat we u korte levertijden kunnen garanderen.
De Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) is het keurmerk voor organisaties die werkgelegenheid bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het behalen van het PSO certificaat met de hoogste trede 3, onderschrijft deze sociale betrokkenheid.

Erkend Leerbedrijf
De passie voor ons vak geven we graag door. Daarom is Albrand een officieel erkend leerbedrijf.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij staan voor u klaar.

Aalsbergen 6 | 6942 SE Didam | Postbus 4 | 6900 AA Zevenaar | Telefoon +31 (0)316 24 68 49 | Fax +31 (0)316 24 64 96 | | Kaart | Privacy