Over
Albrand

Over Albrand

Duurzaam, comfortabel en energiezuinig.

Dat is de kwalteit die u van Albrand mag verwachten. Al meer dan dertig jaar onderscheiden wij ons als één van de grootste producenten van hoogwaardige en betaalbare energiesystemen voor thuis en op het werk. Albrand biedt een compleet assortiment duurzame oplossingen, is puur Hollands, flexibel, behulpzaam en altijd innovatief. Of het nu gaat om woningbouw, renovatieprojecten of grote utiliteitsprojecten, bij Albrand krijgt u altijd een warm onthaal.

Streven naar de hoogste kwaliteit
Op basis van jarenlange ervaring en kennis staat Albrand garant voor de hoogste kwaliteit wanneer het gaat om verdelers voor vloerverwarming. En we zijn inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf dat zich qua omvang en marktaandeel tot de grotere in ons land mag rekenen. De Albrand organisatie telt ruim veertig personen en bestaat uit ons kantoor in Didam, ons tekenbureau in Cuijk en onze productielocatie en magazijn in Aalten. 

Altijd innovatief
Ontwikkeling en innovatie staan bij Albrand hoog in het vaandel. Voortdurend wordt gewerkt aan nieuwe producten en uiteraard wordt er voortvarend ingespeeld op de laatste ontwikkelingen in deze hectische markt. Albrand heeft een uitgebreid productassortiment en biedt voor iedere situatie de meest optimale verdeler. Of het nu gaat om een badkamer, een serre of grote utiliteitsprojecten zoals fabriekshallen of varkensstallen. Voor iedere situatie hebben wij de perfecte verdeler van 1 tot en met 21 groepen.

Alles onder één dak
Albrand biedt de installateur meer dan een kwalitatief goede verdeler. Naast de productie van verdelers levert Albrand een totaalpakket aan vloerverwarmingsproducten die uitstekend op elkaar zijn afgestemd. Voor de installateur die zelf niet over de kennis of tijd beschikt, levert Albrand een totaalpakket. Het berekenen, tekenen en leggen nemen wij u graag uit handen als u dat wenst.

Maakt u graag gebruik van onze hulp? Bel of mail ons voor meer informatie en we gaan aan de slag.

Aalsbergen 6 | 6942 SE Didam | Postbus 4 | 6900 AA Zevenaar | Telefoon +31 (0)316 24 68 49 | Fax +31 (0)316 24 64 96 | | Kaart | Privacy