vloer • wand • plafond verwarmen verkoelen

Vakbeurs Energie 2022, Brabanthallen Den Bosch

Nederland staat voor uitdagingen en is volop in transitie. Iedereen wil oplossingen! Technologische ontwikkelingen maken het voorheen onmogelijke mogelijk. Vernieuwers plukken daar de vruchten van met innovatieve concepten.
Binnen 10 jaar moet de Nederlandse CO2-reductie met 49% gedaald zijn ten opzichte van 1990. In 2050 moet ons land nagenoeg klimaatneutraal zijn. Harde doelstellingen en kostbare ingrepen. Die echter vooral ook veel kansen met zich meebrengen.

Van 11 t/m 13 oktober vindt Energie 2022 plaats in Brabanthallen ’s-Hertogenbosch. Deze nationale vakbeurs richt zich op duurzame energieopwekking en energiebesparing in de bouw en industrie.
U vindt er alles over warmtepompen, energieopslag, isolatie en ventilatie. De vakbeurs is gedurende drie dagen het trefpunt voor professionals met interesse in de energietransitie in de gebouwde omgeving.
Gelijktijdig met Energie 2022 zullen in de Brabanthallen de beurzen Industrial Heat & Power, PREFAB en Zero Emission | Ecomobiel plaatsvinden. Zo ziet u alle oplossingen, integraal.

Wij presenteren u op deze beurs graag het uitgebreide assortiment Albrand duurzame klimaatoplossingen op het gebied van vloerverwarming en vloerkoeling voor zowel nieuwbouw als renovatie.
Van harte welkom!
Bekijk op uw gemak de nieuwste producten en ontwikkelingen van Albrand BV, standnummer 3.C.080.

De beurs Energie 2022 vindt plaats van 11 t/m 13 oktober 2022 in Brabanthallen in Den Bosch. De openingstijden zijn van 10.00 tot 17.00 uur.
Vraag hier  uw toegangskaart aan voor Energie 2022.

Kaarten zijn gratis bij tijdige voorregistratie.
Voorregistratie is mogelijk van dinsdag 16 augustus tot en met maandag 10 oktober 2022.
Kaarten aan de deur kosten € 25,- exclusief BTW.